Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)





19-20 вересня 2016 року в смт Сергіївка Б.-Дністровського району Одеської області проходить міжнародна науково-практична конференція «Містобудівне планування і управління прибережними територіями» та міжнародний урбаністичний форум «Території для розвитку. Берег і місто» (17-23 вересня 2016 р.). Співорганізатором заходів виступає кафедра управління проектами ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Одеська державна академія будівництва і архітектури, Державна установа «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації і курортології МОЗ України», ПП «АСТОР-ЮГ», ГО «Спеціалісти у сфері природних лікувальних ресурсів». Міжнародний комунікативний захід відбувся за підтримки Одеської обласної та Сергіївської селищної рад.
Основні наукові напрямки конференції: перспективи розвитку містобудівного потенціалу прибережних територій, містобудівне формування прибережних територій в контексті стійкого розвитку, містобудівні рішення прибережних зон, засновані на результатах комплексного аналізу їх територій, медичний туризм (санаторно-курортне лікування, СПА, велнес-технології, «зелена економіка» і екологічний менеджмент у вирішенні містобудівних проблем та ін.
До роботи у workshop, в рамках проведення урбаністичного форуму «Території для розвитку. Берег і місто», було залучено студентів та слухачів профільних вузів, які здійснюють підготовку фахівців для будівельної галузі, управлінців та проектувальників. ОРІДУ НАДУ при Президентові України представлений 6 слухачами спеціальності «Управління проектами», які беруть участь у роботі workshop, під керівництвом завідувача кафедри управління проектами Т.М. Безверхнюк, доцента кафедри О.В. Яценко, ст. викладача І.В. Рудої та ін. Протягом роботи форуму передбачається розробка 3 інвестиційних проекти з розвитку інфраструктури смт Сергіївна, які будуть презентуватись потенційним інвесторам 23 вересня.
Фотогалерея додається.