Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)





Підсумки 2015-2016 навчального року та перспективні завдання колективу інституту щодо забезпечення навчально-виховного процесу у 2016-2017 навчальному році – це основне питання, яке було розглянуто.
До колективу інституту звернувся директор М.М. Іжа. У промові було акцентовано увагу на основних напрямках діяльності: проведення вступної кампанії, забезпечення якості навчального процесу, робота з персоналом, міжнародна діяльність, вихована робота, матеріально-технічне забезпечення та фінансове забезпечення діяльності в умовах обмеженого фінансування. Директор зробив наголос на основних завданнях колективу та його дієву участь у процесах реформування Національної академії та розробки стратегії її розвитку.
З доповіддю про підсумки 2015-2016 навчального року та перспективні завдання на новий навчальний рік (відповідно до виконання Плану дій інституту) виступив перший заступник директора М.П. Попов.
Зазначено, що у грудні 2015 року Вчена рада схвалила Пріоритети розвитку інституту на 2016-2020 роки. Цім документам визначено нову місію закладу, стратегічну мету, цілі для її досягнення та Пріоритети розвитку. Наказом директора № 168 від 30 грудня 2015 року затверджено новий План дій на період до 2020 року.
Під час доповіді було зроблено аналіз виконання завдань Плану дій та окреслено необхідні заходи для повного та якісного його виконання у межах своїх компетненцій, враховуючі суспільно-політичну ситуацію в країни і нові виклики, поставлені Указом Президента України від 31 серпня 2016 року.
В обговоренні взяли участь завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування, заступник голови спеціалізованої вченої ради Л.Л. Приходченко, доцент кафедри менеджменту організацій С.І. Майданюк завідувач сектору організаційної та виховної роботи Т.О. Фольгіна, заступник декана факультету державного управління С.І. Куспляк, голова слухацького самоврядування О. Рогульський.
За результатами обговорення Вчена рада інституту ухвалила відповідне рішення, яке буде покладено в основу поточного планування діяльності кафедр та структурних підрозділів на навчальний рік.
Фотогалерея додається.