Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)





13 вересня 2016 року президент Національної академії державного управління при Президентові України – Василь Степанович Куйбіда, кандидат фізико-математичних наук, кандидат юридичних наук, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений юрист України, відвідав Одеський регіональний інститут державного управління з робочим візитом. Президент Академії розпочав свій візит із ознайомлення з матеріально-технічною базою та інфраструктурою інституту. Далі Василь Степанович зустрівся з членами директорату, завідувачами кафедр, керівниками структурних підрозділів інституту та представниками слухацького самоврядування.
Відкрив зустріч та представив нового очільника академії директор інституту – Микола Михайлович Іжа, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України. Микола Михайлович коротко розповів про основні напрацювання та перспективи розвитку інституту, які формувалися відповідно до завдань поставлених перед Національною академію та з урахуванням нових викликів для країни в цілому і перетворень у системі державного управління та в галузі вищої освіти, які стали основою оновлених Пріоритетів розвитку інституту на 2016-2020 роки.
Директор зазначив, що на виконання Пріоритетів та з метою посилення конкурентоспроможності комплексної освітньої послуги інституту у сфері публічного управління та менеджменту з цього навчального року запроваджено нові освітні програми, аналогів деяких немає в країні. Зокрема з управління економічними, соціальними і культурними процесами, реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади, регіонального управління, електронного урядування, бізнес-аналітики, управління проектами, стратегічних комунікацій тощо.
Приємно відзначити той факт, що наш інститут разом з Національною академією достойно пройшов через всі реформи, які започатковувались керівниками держави. Саме під керівництвом Національної академії ми вчасно та якісно виконували всі завдання щодо професійної підготовки службовців органів публічної влади Півдня України. Для здійснення професійного навчання на якісному та сучасному рівні в інституті створені всі належні умови.
Розкрили основні напрямки діяльності інституту та розповіли про сміливі плани щодо реформування та стратегії розвитку Національної академії та її регіональних інститутів досвідчені науково-педагогічні працівники:
- Микола Миколайович Миколайчук, професор кафедри економічної та фінансової політики, доктор наук, професор;
- Ірина Володимирівна Нагорна, доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування, з 1999 р. по серпень 2016 р. очолювала підрозділ з підготовки аспірантів та докторантів інституту; кандидат наук, доцент;
- Сергій Афанасійович Попов, заступник директора з наукової роботи, доктор наук, професор;
- Олеся Володимирівна Голинська, доцент кафедри економічної та фінансової політики, кандидат наук, доцент;
- Світлана Олексіївна Липовська, начальник управління підвищення кваліфікації кадрів;
- Тетяна Миколаївна Безверхнюк, завідувач кафедри управління проектами, доктор наук, професор;
- Юрій Борисович Пігарєв, завідувач кафедри інформаційних технологій та систем управління,кандидат наук, доцент;
- Олег Рогульський, голова слухацького самоврядування, слухач 2 курсу факультету державного управління;
- Наталя Миколаївна Колісніченко, завідувач кафедри української та іноземних мов, кандидат наук, доцент.
Підсумовуючи результати зустрічі, Василь Степанович наголосив, що Робочі групи з розробки пропозицій щодо реформування та стратегії розвитку Національної академії відкриті для співпраці з регіональними інститутами.
Фотогалерея додається.