Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)





05 вересня 2016 року у рамках початку настановної сесії проведено зустріч слухачів 1 курсу заочної форми навчання факультету державного управління з адміністрацією інституту.
У зустрічі прийняли участь директор інституту М.М. Іжа, перший заступник директора М.П. Попов, заступник директора з наукової роботи С.А. Попов, начальник Управління підвищення кваліфікації кадрів С.О Липовська, начальник бібліотечного відділу В.О Макарова, декан факультету державного управління Е.В.Мамонтова, заступник декана факультету державного управління І.С. Куспляк.
М.М. Іжа привітав першокурсників з успішним вступом до інституту та початком навчального року, побажав слухачам наполегливості в досягненні поставлених цілей, міцного здоров'я, сил і енергії, благополуччя та успіхів.
Директор інституту зробив акцент на пріоритетних напрямах роботи інституту, необхідності підвищення ефективності навчання управлінців всіх рівнів, приведення його у відповідність до європейських стандартів.
З привітаннями до слухачів звернулися всі заступники директора інституту, начальники структурних підрозділів, заступник декана факультету держуправління та ознайомили з різними напрямками роботи інституту, з особливостями навчальної програми підготовки магістрів публічного управління та адміністрування, умовами та порядком користування бібліотечним фондом інституту.
Фотогалерея додається.