Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




В роботі літньої школи, яка відбулась з 11 по 15 липня 2016 року, взяли участь: віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України, д.держ.упр., проф. Марина Білинська, яка виступила з програмною доповіддю «Розвиток системи підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в умовах проведення реформ»; директор Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, доктор політичних наук, проф. Микола Іжа, який висловив подяку Фонду Ганса Зайделя в Україні за співпрацю та фінансову підтримку усіх проектів та заходів, Національному агентству України з питань державної служби та Національній академії державного управління при Президентові України за продовження чудової традиції проведення літньої школи саме на Одещині в Затоці; заступник керівника відділу освіти Баварської школи управління, Мюнхен, ФРН Раймунд Хельфріх, який ознайомив учасників заходу зі структурою та функціонуванням системи підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців в Баварії; директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець представила учасникам презентацію та досвід впровадження програми підвищення кваліфікації для керівників служб управління персоналом «Управління персоналом на державній службі», розроблену в рамках проекту «Розвиток спроможності Нацдержслужби щодо замовлення та розроблення програм підвищення кваліфікації державних службовців»; начальник відділу координації підвищення кваліфікації та комунікативного забезпечення ІПККК НАДУ при Президентові України Вікторія Святненко виступила з презентацією на тему «Запровадження нових професійних програм підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Впровадження змішаної форми підвищення кваліфікації у навчання високопосадовців»; начальник управління підвищення кваліфікації кадрів Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Світлана Липовська, яка ознайомила учасників заходу з діяльністю управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ та шляхами його розвитку.
Керівники регіональних центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів за участі німецьких експертів обговорили перспективи розвитку системи підвищення кваліфікації державних службовців в умовах реформи, стан професійних навчальних програм з підвищення кваліфікації для керівників на місцевому рівні, обмінялись досвідом роботи з викладачами щодо розроблення програм з підвищення кваліфікації державних службовців.
14 липня в рамках літньої школи відбулося виїзне заняття «Вивчення досвіду роботи Білгород-Дністровської районної ради». Учасники літньої школи були вражені гостинним прийомом, який організувала Білгород-Дністровська районна рада, на чолі з головою – Лобановим В.В., та заступником голови – Орловою В.В. Учасники з великою вдячністю та задоволенням відвідали чудову екскурсію Білгород-Дністровською фортецею.
За результатами проходження літньої школи 15 липня керівник проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Даніель Зайберлінг та віце-президент Національної академії Марина Білинська урочисто вручили учаникам свідоцтва.
Організаційний супровід заходу здійснювався управлінням підвищення кваліфікації кадрів Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України».
Фотогалерея додається.