Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




У відкритті літньої школи взяли участь: голова Національного Агенства України з питань державної служби Костянтин Ващенко, віце-президент Національної академії Марина Білинська, керівник проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Даніель Зайберлінг, директор ОРІДУ НАДУ Микола Іжа, голова правління громадської організації “Iнститут врядування” Анатолій Чемерис та керівники управлінь і центрів підвищення кваліфікації кадрів з усіх регіонів України.
Ващенко К.О. у своему виступі зупинився на питаннях імплементації нового Закону України про державну службу, проблемах та шляхах їх вирішення, підзаконних актах, які регулюють діяльність закладів системи підвищення кваліфікації.
Директор ОРІДУ НАДУ при Президентові України Іжа Микола Михайлович привітав учасників літньої школи з початком роботи, висловив подяку Фонду Ганса Зайделя в Україні за співпрацю та фінансову підтримку усіх проектів та заходів, Національному агентству України з питань державної служби та Національній академії державного управління при Президентові України за продовження чудової традиції проведення літньої школи саме на Одещині в Затоці.
Перший навчальний день завершився обговоренням розвитку системи підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в умовах проведення реформи публічної служби та системи закладів підвищення кваліфікації, їх проблем та шляхів вирішення як в Україні, так і на прикладі досвіду експертів з Баварії (Німеччина).
Організаційний супровід заходу здійснює управління підвищення кваліфікації кадрів Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України.
Фотогалерея додається.