Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




01 липня 2016 року Національна академія державного управління при Президентові України спільно з Проектом Агентства США з міжнародного розвитку USAID “Реформа ВІЛ-послуг у дії” провела круглий стіл на тему “Питання економіки та фінансування охорони здоров’я”.
Від нашого інституту до участі у круглому столі був запрошений доцент кафедри філософських та соціально-політичних наук Яценко Володимир Архипович.
Модераторами круглого столу виступили Білинська М.М., віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України та Том Боссерт, головний дослідник, старший викладач і директор Міжнародної програми в галузі систем охорони здоров’я.
Проект спільно з Гарвардською школою громадського здоров’я імені Т.Х.Чена планує розробити і впровадити сертифіковану програму у галузі економіки та фінансування громадського здоров’я в рамках одного з напрямів діяльності Проекту - “Поліпшення та оптимізація розподілу ресурсів і фінансування національних та окремих обласних програм з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу для найбільш уразливих груп населення”.
Фотогалерея додається.