Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   1 липня 2016 року в інституті відбулось нагородження переможців конкурсу «Енергоефективна Одещина» - 2016. Конкурс проводиться з 2013 року в рамках Європейського тижня сталої енергетики. Організаторами та співорганізаторами конкурсу в 2016 році були: громадська організація «Мама-86-Одеса», Одеське Муніципальне Енергетичне Агентство, Комунальне підприємство «Одеська обласна енергозберігаюча компанія», та Громадська організація «Енергійна країна». Конкурс відбувся за підтримки уряду Німеччини в рамках реалізації Проекту GIZ «Створення енергетичних агентств в Україні».
   На заході зібралися переможці з Одеси, із Фрунзівського, Котовського, Савранського та Овідіопольського районів Одеської області. Серед переможців цього року, вік яких від 6 до 42 років, є учасники які щорічно приймають участь у конкурсі. Приємно зазначити , що 8 представників нашого інституту зайняли призові місця у різних номінаціях конкурсу. Такий результат є підтвердженням активної підтримки з боку керівництва закладу та спланованої і кропіткої роботи всього колективу інституту, оскільки енергоефективність - це один з першочергових пріоритетів у реалізації Стратегії сталого розвитку "Україна - 2020".
   Учасників церемонії вітали організатори та гості заходу: Світлана Слесаренок, директорка ГО «Мама-86-Одеса», Віталій Савіч, директор Комунального підприємства «Одеська обласна енергозберігаюча компанія», Володимир Перегудов, представник проекту «Створення енергетичних агентств в Україні» (GIZ), Наталія Горшкова, фінансовий менеджер Одеського Муніципального Енергетичного Агентства, Святослав Губарь, представник компанії Будерус.
   Конкурс спрямований на формування енергоефективного світогляду в суспільстві шляхом залучення громадян до питань ефективного використання енергетичних ресурсів та використання відновлюваних джерел енергії. Також конкурс має на меті підтримку обдарованих дітей та активізацію творчої діяльності вчителів, а також збільшення знань про заходи збереження енергії та її ефективного використання, добробуту місцевих громадян з питань енергоефективності.

Фотогалерея додається.