Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   У період з 5 по 13 червня 2016 р. доцент кафедри права і законотворчого процесу Є.О. Львова взяла участь у Літній школі « Весняна школа? права людини як ключ до демократії» (м. Саарбрюкен, Німеччина).
    Підчас навчання у Літній школі доц. Є.О.Львова відвідала лекції та практичні заняття, що проводились видатними європейськими науковцями та практиками, серед яких:
  • Професор, доктор Паскаль Гектор, Міністерство закордонних справ Німеччини - «Процес приєднання і розширення ЄС»;
  • Професор, доктор Томас Гієгеріч, Директор Europa-Institut - «Хартія основних прав ЄС і захисту прав людини в Європі»;
  • Професор, доктор Златан Мескіц, університет Зеніци (Боснія і Герцоговина) - «Історія Євроінтеграції»;
  • Професор, доктор Джорж Ресс, Europa-Institut - «Євросоюз та права людини»;
  • Доктор Андреас Марчетті, Бонський університет - «Політика сусідства Єврозусою»;
  • Професор, доктор Герд Моргенталер, університет у Зігені -«Глобалізація і силова політика в 21-му столітті».

    Запропоновані лекції, case-study, робота в малих групах та наукові обговорення надали учасникам можливість значного наукового обміну думками та практичним досвідом з питань захисту прав людини, забезпечення верховенства права, сприяння демократії, процесам євроінтеграції та розширення ЄС.
    Участь у Літній школі також передбачила можливість для всіх учасників, серед яких були 20 науковців з України та Німеччини, відвідати Європейські інституції (Рада Європи, Європейський суд з прав людини) у м. Страсбург, Франція. Навчальний візит відбувся з метою ознайомлення молодих науковців з проблемами сучасної Європи, євроінтеграції та захисту прав людини (на запрошення Europa-Institut Університету Саарланду і за фінансової підтримки Фонду DAAD та Міністерства закордонних справ ФРН).
    За результатами навчання доц. Є.О.Львова отримала сертифікат, а цінні знання та практичні навички наукової та освітньої роботи буде впроваджено у навчальному процесі в ОРІДУ НАДУ при Президентові України (навчальний курс «Адаптація законодавства України до законодавства ЄС»).

Фотогалерея додається.