Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   50 викладачів, співробітників та студентів інституту відвідали тихе, віддалене від цивілізації місце, з природою, що збереглася в первозданному вигляді. Кінбурнська коса має свій неповторний мікроклімат:з одного боку вона омивається морською водою, з іншого - прісними водами Дніпра, суша покрита буйною трав'яною рослинністю, сосновим і дубовим лісом. Одна з відомих пам'яток Кінбурнського півострова - Волижин ліс, який є залишком лісів давньої країни Гілеї, який зараз зустрічаються у вигляді ділянок з невеликими гаями дуба, берези, вільхи та осики, розкиданих серед піщаних просторів коси.
   Тут гніздяться близько 300 видів птахів та проживаютьбільше 60 видів тварин, занесених до Червоної Книги України. І ще одна визначна пам'ятка Кінбурнської коси - одне з найбільших в Європі місць, де ростуть дикі орхідеї.
   Програма тура була насичена: катання на катері, сафарі на джипах, обід із автентичною рибацькою юшкою, відвідування міні-звіринця та безліч іншого зробили цю подорож яскравою та незабутньою.
   Учасники туру вихідного дня залишились задоволеними, зарядились бадьорістю та отримали багато позитивних емоцій від насиченої програми.

Фотогалерея додається.