Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   У період з 31 травня по 02 червня 2016 року в управлінні підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України проведено тематичний короткотерміновий семінар з підвищення кваліфікації 27 керівників, спеціалістів бухгалтерських служб структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій Одеської області.
   Під час навчального процесу слухачів слухачі розглянули актуальні питання бюджетної політики в умовах сучасних реформ, особливості формування доходів місцевих бюджетів в умовах децентралізації, основні функції, повноваження та організація роботи щодо здійснення ревізій в органах місцевого самоврядування, перспективи запровадження системи дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства – Казначейство».
   За результатами підсумкового анкетування слухачі високо оцінили організацію та проведення семінару, професіоналізм та оптимізм викладачів, «Щиро вдячні організаторам і викладачам за компетентність, небайдужість та професіоналізм. Вносимо пропозицію такі короткотермінові семінари проводити щорічно для головних бухгалтерів», таке побажання слухачі висловили у книзі відгуків.

Фотогалерея додається.