Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   03 червня 2016 року на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за участю керівника апарату Херсонської обласної державної адміністрації Клюцевського В. І., директора ХОЦППК Білорусова С.Г., заступника директора з наукової роботи, доктора наук з державного управління, професора Попова С. А., к.н.держ.упр., доцента Колісніченко Н.М. та аспірантів Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України в рамках науково-дослідної роботи «Реформування публічного управління шляхом забезпечення децентралізації, субсидіарності та самодостатності» було проведено семінар для публічних службовців Херсонської області. 03 червня 2016 року на базі Херсонського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за участю керівника апарату Херсонської обласної державної адміністрації Клюцевського В. І., директора ХОЦППК Білорусова С.Г., заступника директора з наукової роботи, доктора наук з державного управління, професора Попова С. А., к.н.держ.упр., доцента Колісніченко Н.М. та аспірантів Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України в рамках науково-дослідної роботи «Реформування публічного управління шляхом забезпечення децентралізації, субсидіарності та самодостатності» було проведено семінар для публічних службовців Херсонської області.
   В рамках семінару з цікавою доповіддю виступив Клюцевського В. І про актуальність інновацій в публічному управлінні.
   З презентацією на англійській мові на тему «Діалогові комунікації між владою та громадами в умовах децентралізації» виступила Колісніченко Н.М, виконуюча обов'язки завідувача кафедри української та іноземних мов ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління, доцент, чим викликала велике захоплення учасників заходу.
   Під час семінару аспіранти презентували свої наукові досягнення в різних галузях державного управління, так :
   - Данилюк С.Л. аспірант кафедри державного управління і місцевого самоврядування виступив з презентацією на тему «Модернізація системи управління розвитком сільських територій в аспекті соціального захисту, медицини, освіти та культури, інформаційного та розвитку транспортної інфраструктури»;
   - Поліщук Г. О. аспірант кафедри права і законотворчого процесу «Деякі аспекти державної політики підтримки розвитку сфери малого підприємництва: стан та перспективи»;
   - Яков Я. М. аспірант кафедри права і законотворчого процесу «Модернізація системи використання комп’ютерних технологій в сфері державного управління документообігу» ;
   - Попова К.Г. аспірант кафедри права і законотворчого процесу «Теоретичний аналіз поняття «матеріально-фінансова основа місцевого самоврядування» у аспекті сучасних реформ».
   Учасники семінару активно приймали участь в обговорені проблемних питань та із зацікавленістю задавали питання, надавали практичні рекомендації в подальших наукових дослідженнях аспірантів.
   На завершення заходу із заключним словом виступили керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації Клюцевський В. І., директор ХОЦППК Білорусов С.Г., та заступник директора з наукової роботи ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доктор наук з державного управління, професор Попов С. А., подякувавши організаторам за тісну та плідну співпрацю, а також теплий прийом.

Фотогалерея додається.