Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   На виконання затвердженого плану-графіка 23 травня проведено друге заняття з державними службовцями Державної фінансової інспекції в Одеській області за темою: «Норми ділової поведінки посадовців з питань етики як принцип формування позитивного іміджу діяльності органів публічної влади», яку провів доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат філософських наук Оганісян М.С. на базі Одеської обласної державної адміністрації з метою надання методичної допомоги органам публічної влади у питаннях роз’яснення основних принципів сьогодення та державотворення. Дана робота проводиться на безоплатній основі без відриву посадовців від роботи і на думку керівництва Державної фінансової інспекції в Одеській області викликає значну зацікавленість.
   Зустріч проведено у формі лекції-бесіди, що спонукало присутніх ставити запитання доповідачу та висловлювати свої думки щодо проблемних питань, які обговорювалися в рамках заняття.
   Після завершення навчального заходу до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) було внесено запис:
   «… Держфінінспекція в Одеській області висловлює свою подяку Оганісяну Михайлу Сергійовичу за проведення цікавого заняття за актуальною темою, оскільки важливу роль відіграє саме професійна та етично-психологічна компетентність службовців у роботі будь-якого органу публічної влади. Головною домінантою етичного ставлення до оточуючих працівників в органі публічної влади є формування у службовців ціннісного ставлення до громадян, активної за формою та моральної за змістом, життєвої позиції. Сучасний етап розвитку України особливо потребує від органів державної влади та суспільних інституцій здійснення системних заходів, спрямованих на етичне та національно-патріотичне навчання державних службовців. Щиро вдячні колективу ОРІДУ НАДУ при Президентові України за реалізацію довгострокового проекту та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.»
   В.о. начальника Держфінінспеції в Одеській області
   Король Валентина Вікторівна

Фотогалерея додається.