Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   20 травня 2016 року на базі Управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України в межах заходів Фестивалю науки, відбувся семінар-тренінг для членів комітетів конкурсних торгів на тему: «Новели законодавства у сфері публічних закупівель», який було проведено доцентами кафедри державного управління і місцевого самоврядування: Піроженко Н.В. і Толпиго О.Ф.
   У семінарі взяли участь представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування (Департамент надання адміністративних послуг Одеської міської ради, Комінтернівська районна рада, Авангардівська селищна рада, КП "Одесконцертсервіс", КП електричних мереж зовнішнього освітлення «Одесміськсвітло», Одеське обласне комунальне підприємство «Острівне» та ін.).
   Метою проведення тренінгу було ознайомлення учасників із новелами законодавства щодо здійснення процедур публічних закупівель, державного регулювання та контролю у сфері закупівель, основних вимог щодо укладення та виконання договору про закупівлю, відповідальності за порушення вимог Закону тощо
   Надана тренерами інформація викликала неабияку зацікавленість учасників семінару, які мали можливість отримати відповіді на запитання та практичні поради щодо функцій та повноважень тендерних комітетів, особливостей підготовки тендерної документації, її вимог та умов щодо конкретного предмету закупівлі.
   Від кафедри державного управління і місцевого самоврядування висловлюємо щиру вдячність учасникам семінару за зацікавленість, слушні питання та активну дискусію!
Фотогалерея додається.