Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




    20 травня заступник директора з наукової роботи Попов С.А., начальник бібліотечного відділу Макарова В.О. та начальник редакційно-видавничого відділу Патик О.В. відвідали відкриття ХVІІ Всеукраїнської виставки-форуму творів друку провідних видавництв України «Українська книга на Одещині», яку проводила Одеська національна наукова бібліотека на виконання обласної комплексної програми «Культура Одещини – 2014-2016 роки».
   Виставка-форум покликана сприяти збереженню і примноженню духовного та культурного надбання українського народу; розвитку і функціонуванню української мови та мов національних меншин Одещини в усіх сферах суспільного життя; розповсюдженню та популяризації нових книжкових видань різними мовами, що вийшли впродовж року на теренах України; поповненню бібліотек Південного регіону новою літературою.
   На виставці зі своєю продукцією знайомили провідні видавництва з різних регіонів України. Видавці представляли видання, присвячені історії України, українському фольклору, питанням економіки, педагогіки, літературознавства, мистецтва та культури, філософії та релігії, а також фінансово-економічні, науково-технічні, довідково-енциклопедичні видання, переклади українською та іншими мовами кращих зразків класичної та сучасної іноземної літератури тощо.

Фотогалерея додається.