Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   17 травня в залі засідань Державної фінансової інспекції в Одеській області проведено заняття з державними службовцями за темою: «Стратегія сталого розвитку «Україна – 2020»: можливості та механізми децентралізації влади»
   Виконуючи завдання Перспективного плану роботи Одеський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України виконує значну роботу щодо взаємодії з органами публічної влади Півдня України, надаючи методичну допомогу у питаннях роз’яснення основних принципів сьогодення та державотворення.
   Взаємодія між Державною фінансовою інспекції в Одеській області та Інститутом має добру історію. Так у 2015 році на базі Інституту підвищили кваліфікацію 70 державних службовців Державної фінансової інспекції на семінарах з питань запобігання та протидії проявам корупції в органах публічної влади, а у поточному році 19 осіб планує вступати на факультет державного управління ОРІДУ НАДУ при Президентові України на заочну, заочно-дистанційну, вечірню та денну форми навчання. На прохання керівництва Державної фінансової інспекції в Одеській області управлінням підвищення кваліфікації кадрів інституту розроблено план-графік проведення занять викладачами ОРІДУ НАДУ при Президентові України з підвищення рівня компетентності працівників Державної фінансової інспекції в Одеській області у 2016 році.
   Інновацією у зазначеній роботі є те, що заняття проводитимуться на базі замовника у формі надання методичної допомоги на безоплатній основі.
   Зазначеним планом-графіком передбачено проведення дев’яти занять і перше було проведено 17 травня поточного року.
   Під час відкриття циклу занять до слухачів звернулася виконуюча обов’язки начальника Державної фінансової інспекції в Одеській області Король Валентина Вікторівна, яка у своїй промові окреслила основні завдання працівників інспекції та важливість постійного навчання державних службовців в умовах проведення державних реформ, що становлення державності в Україні вимагає єдиних підходів до рівня професійної компетентності посадових осіб органів публічної влади з урахуванням економічної, суспільно-політичної, демографічної ситуації, формування нового світогляду, морально-етичних, національно-історичних, патріотичних основ поведінки.
   Перше заняття провів професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування інституту, доктор наук з державного управління, професор Саханєнко Сєргєй Єгоровіч у формі лекції-диспуту за темою: «Стратегія сталого розвитку «Україна – 2020»: можливості та механізми децентралізації влади».
   По завершенні заняття Король В.В. подякувала керівництву інституту, професорсько-викладацькому складу, а також Липовській С.О – начальнику управління підвищення кваліфікації кадрів інституту та Приваловій Н.В. – начальнику відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК за готовність вести роз’яснювальну роботу серед держаних службовців з питань проведення державних реформ в новому форматі та організацію циклу занять на базі Держфінінспекції в Одеській області, що є новацією у процесі надання навчальних послуг та взаємодії між Інститутом та органами публічної влади.
Фотогалерея додається.