Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




    Завідувач сектору організаційної та виховної роботи Фольгіна Тетяна Олександрівна взяла участь у II Форумі енергоефективного партнерства «Енергосервіс: інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери та переваги для житлових будівель».
    час офіційної церемонії відкриття форуму виступи: Прем’єр-міністр України В.Б. Гройсман, Віце-премєр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Г.Г. Зубко, Народна артистка України, активна громадська діячка Руслана Лижичко, керівник проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Гжежож Гайда керівник проекту IFC «Енергоефективність у житловому секторі в Україні», Марія Коваль представник фонду ім. Дітріха Еберта в Україні та Крістіна Хагенедер директор проекту GIZ «Енергоефективність у громадах».
    Під час форуму було розглянуто такі питання:
   - національні та регіональні досягнення в енергоефективності житлового фонду;
   - енергосервіс: світові практики в реаліях України;
   - енергосервіс в бюджетній та житловій сферах;
   - підтримка міжнародних інституцій впровадження енергосервісу в Україні: кредити, гранди, консалтинги.
    подією II Форуму енергоефективного партнерства стало підписання Меморандумів про партнерство між Держенергоефективності та місцевими органами влади щодо запровадження енергосервісу для підвищення енергетичної ефективності будівель бюджетних установ. Місто Одеса було одним із 17, з яким був підписаний відповідний Меморандум.
   Необхідно зазначити, що на форумі серед представників від Одеської області були присутні випускники нашого інституту: голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Одеської облради Д.П. Чапір та експерт проекту ARCEE громадської організації «Мама-86/Одеса» Л.О. Гричулевич.
Фотогалерея додається.