Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   17 травня 2016 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулося урочисте відкриття Фестивалю науки, ініційоване кафедрою державного управління і місцевого самоврядування. Фестиваль науки як широкомасштабний захід, який відбуватиметься упродовж 17-28 травня 2016 р. та міститиме у собі різноманітні форми проведення: семінари, «круглі столи, відкриті лекції, майстер-класи тощо, вже є традиційним у різнобарвній палітрі наукового життя інституту.
   Захід розпочався із привітального слова директора Інституту – Іжі М.М. та завідувача кафедри державного управління – Приходченко Л.Л., які привітали учасників, гостей та ініціаторів Фестивалю науки, висловивши побажання плідної та результативної співпраці.
   Також до уваги присутніх було запропоновано тематичну бібліотечну виставку «Від державного управління до публічного адміністрування», на якій презентовано наукові доробки науковців кафедри: монографії, посібники, навчальні підручники, статті у наукових періодичних виданнях, що порушують актуальні питання сфери публічного адміністрування.
Фотогалерея додається.