Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   В період з 11 по 13 травня 2016 року відбувся виїзд робочої групи приймальної комісії інституту до м. Вінниця (Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької області) для прийому документів від вступників та проведення профорієнтаційної роботи
   До складу робочої групи увійшли М.П. Попов – перший заступник директора (керівник групи, відповідальний за регіон), А.О. Левицький – начальник відділу прийому, розподілу слухачів та профорієнтаційної роботи, А.Ю. Гулєвич – головний спеціаліст відділу прийому, розподілу слухачів та профорієнтаційної роботи та В.В. Демір – провідний фахівець відділу прийому, розподілу слухачів та профорієнтаційної роботи та В.Б. Дарієнко –водій організаційно-господарського відділу.
   Під час відрядження, перший заступник директора М.П. Попов, та начальник відділу прийому, розподілу слухачів та профорієнтаційної роботи А.О. Левицький зустрілися з керівником апарату Вінницької обласної державної адміністрації В.А. Бойко. Також, відбулися зустрічі з головою Вінницької облради А.Д. Олійником та Вінницьким міським головою С.А. Моргуновим.
   12 травня 2016 року представники інституту провели профорієнтаційну зустріч зі службовцями органів публічної влади Вінницької області. Службовці були ознайомлені з можливостями професійного навчання в інституті, були продемонстровані презентаційні та відеоматеріали, надано рекламну продукцію. Захід висвітлювався в регіональних ЗМІ Вінниччини (телеканал Вінниччина).
   Робочою групою приймальної комісії 12-13 травня 2016 року був здійснений прийом документів від вступників, надані консультації щодо оформлення документів та підготовки до вступних екзаменів. Всі бажаючі склали пробний вступний екзамен – комп'ютерне тестування.
Фотогалерея додається.