Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   11 травня 2016 року відбулася презентація стажерки інституту Беттіни Лаусс на тему «Місто Відень – історія та сьогодення». На презентацію, яка проводилася англійською мовою, були запрошені слухачі денної форми навчання факультету державного управління. На заході був присутній директор інституту М.М. Іжа, з ініціативи та за активної підтримки якого кафедрою української та іноземних мов та сектором міжнародних зв’язків регулярно організуються різноманітні заходи англійською мовою за участі слухачів, студентів, аспірантів та співробітників навчального закладу.
   На початку презентації завідувач сектору міжнародних зв’язків А.П. Маєв представив доповідача, розповів про роботу стажерки в інституті, а також наголосив на важливості вивчення англійської мови у сучасному Світі.
   У своїй доповіді Беттіна Лаусс розповіла про історію міста Відень, архітектуру, визначні пам’ятки, різноманітні цікаві факти, а також торкнулася політичного життя Австрії. Після своєї доповіді стажерка надала вичерпні відповіді на численні запитання аудиторії.
Фотогалерея додається.