Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   04 квітня 2016 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України пройшла презентація програми академічних обмінів ім. Фулбрайта, яка функціонує з 1946 року та спонсорується урядом США. Презентацію проводила асистент програми пані Анна Пасенко.
   На початку заходу завідувач сектору міжнародних зв’язків інституту А.П. Маєв представив доповідача аудиторії та звернув увагу на високий авторитет програми у системі міжнародної освіти.
   Під час презентації аспіранти, слухачі та студенти інституту змогли дізнатися про історію програми ім. Фулбрайта, умови участі у конкурсі на отримання стипендій для навчання, стажування, проведення досліджень в американських університетах. Також пані Пасенко розповіла про випускників програми, серед яких багато відомих в Україні особистостей, та відзначила велику кількість стипендіатів з вищих навчальних закладів Одеси.
   Наприкінці заходу представниця програми відповіла на численні запитання аудиторії, які стосувалися головним чином деталей конкурсного відбору, та надала всім зацікавленим особам презентаційні матеріали та контактну інформацію.
Фотогалерея додається.