Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   22 квітня 2016 р. директор інституту Іжа М.М. за традицією зустрівся із старостами та представниками академічних груп 2 курсу ІІ потоку заочної форми навчання факультету державного управління з питань організації навчального процесу в інституті, умов проживання в гуртожитку та інші.
   В зустрічі прийняли участь начальник відділу з навчальної роботи Фурман С.К., помічник директора Тихонов Ю.В., заступник начальника відділу інформаційно-телекомунікаційних технологій Тиховський О.С., головний спеціаліст деканату факультету державного управління Дзиговська О.М., завідувач гуртожитку Кобернік О.І., завідувач навчального корпусу Яценко І.П.
   На зустрічі слухачами було висловлено слова подяки на адресу керівництва інституту щодо організації навчального процесу.
   Старости академічних груп внесли пропозиції щодо подальшого покращення навчального процесу, надання послуг у гуртожитку та їдальні.
   Директор інституту Іжа М.М. відповів на всі запитання слухачів, запевнив, що всі зауваження будуть уважно опрацьовані та враховані в роботі. Микола Михайлович побажав слухачам успішно завершити екзаменаційну сесію та привітав з наступаючими святами.
Фотогалерея додається.