Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В рамках зазначеного семінару державними службовцями, посадовими особами місцевого самоврядування ІV категорії посад та кадрового резерву на ці посади органів публічної влади Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей - слухачами управління підвищення кваліфікації кадрів та студентами факультету державного управління проведено зустріч у форматі виїзного семінару-практикуму у Визирській сільській раді Комінтернівського району Одеської області. Модератором зустрічі виступив Визирський сільський голова - Токменінов О.П., який провів з учасниками оглядові візити до індустріального парку iPARK, який реалізується найбільшим приватним портом – Групою морських терміналів ТИС, і являється унікальним прикладом створення сучасного індустріального і логістичного комплексу в Україні; Кінного Дому "Конго", площа якого становить більше 2 га.; дошкільного навчального закладу «Пролісок» та позашкільного центру розвитку дітей – «Дитячий центр творчості пам’яті О.Ставніцера», а також до сільської ради та ЗОШ с. Визирка.
   Своїми враженнями поділились викладачі ОРІДУ НАДУ при Президентові України: декан факультету менеджменту, кандидат педагогічних наук Євстюніна Ю.В., яка на прикладі вдалого керіництва сільського голови Токменінова О.П. розкрила тему «Методи формування кредиту довіри до представника органу публічної влади. Шляхи формування та підтримки позитивного іміджу місцевої влади на прикладі досвіду Візирської сільської ради»; начальник управління підвищення кваліфікації кадрів Липовська С.О., яка торкнулась питань професійного навчання публічних службовців; професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування, доктор наук з державного управління, професор Саханєнко С.Є., який на прикладі розвитку Визирської сільської ради ознайомив присутніх зі «Стратегією сталого розвитку «Україна – 2020»: можливостями та механізмами децентралізації влади.
   Учасники заходу щиро вдячні представникам Визирської сільської ради та особисто Токменінову О.П. за організацію змістовної та цікавої зустрічі. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.
   «Хочемо висловити особливу подяку Олександру Павловичу за такий насичений семінар, за надання можливості на реальному прикладі побачити організацію ефективної роботи органу місцевого самоврядування, яка має чудові результати. Це дає надію, що все можливо, навіть в сучасних умовах. Також дякуємо Інституту за проведення даного виїзного семінару до прогресивної Визирської сільської ради» - такий відгук залишили слухачі управління підвищення кваліфікації кадрів.
Фотогалерея додається.