Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   18 березня 2016 року в інституті пройшла тематична зустріч з європейським експертом-політологом, співробітником Університету Фрідріха Шиллера м. Єна (ФРН) Каєм Вітцлаком-Макаревичем на тему «Розширення Європейського Союзу та партнерство для країн Східної Європи: перспективи для України».
   На початку заходу, учасниками якого були слухачі факультету державного управління, завідувач сектору міжнародних зв’язків А.П. Маєв, від імені керівництва інституту привітав доповідача та наголосив на важливості вивчення іноземного досвіду в процесі підготовки державних службовців.
   Під час заходу експерт розповів про основні етапи створення Європейського Союзу, базові цінності на яких побудована об’єднана Європа, критерії вступу для країн-кандидатів. Крім того, у доповіді йшлося про існуючі проблеми Євросоюзу, побудову відносин із країнами Східної Європи, практичне значення Угоди про Асоціацію між ЄС та Україною.
   Після завершення своєї презентації європейський експерт відповів на запитання аудиторії, що стосувалися підтримки України з боку Європейського Союзу та окремих країн ЄС у непростий для нашої держави період, перспектив розширення Єдиної Європи, взаємовідносин між країнами в середині об’єднання.
Фотогалерея додається.