Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Представник інституту взяв участь у презентації книги німецького автора Уте Шмідт «Бессарабія. Німецькі колоністи Причорномор’я»
   18 березня 2016 року завідувач сектору міжнародних зв’язків ОРІДУ НАДУ при Президентові України А.П. Маєв на запрошення Почесного консульства ФРН в Одесі взяв участь у презентації книги німецького автора Уте Шмідт «Бессарабія. Німецькі колоністи Причорномор’я».
   Учасниками заходу, який проходив в Одеському літературному музеї, були: Надзвичайний і Повноважний Посол ФРН в Україні д-р Крістоф Вайль, Депутат Бундестагу и ПАРЕ Марілуіза Бек, Почесний консул ФРН в Одесі Олександр Кіфак, автор книги д-р Уте Шмідт, Представник МЗС України в Одесі Костянтин Ржепішевський, Народний депутат України Антон Кіссе, заступник голови Одеської обласної ради Юрій Дімчогло, директор Департаменту міжнародних зв’язків Одеської міської ради Світлана Боєва, керівники іноземних дипломатичних місій, представники органів публічної влади, навчальних закладів та ЗМІ.
   Під час презентації було представлено фільм про історію та нелегку долю німців, які населяли Бессарабію, та висловлено подяку усім, хто доклав зусиль до видання книги.
   А.П. Маєв від імені директора інституту подякував Почесному консулу ФРН в Одесі за запрошення та висловив сподівання на продовження двосторонньої співпраці.
Фотогалерея додається.