Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   29 лютого 2016 р. у приміщенні Європейського фонду підтримки демократії (Avenue des Gaulois, 29, Brussels) відбувся ярмарок проектних ідей на підтримку реформ в Україні «Українська Лабораторія у Брюсселі 2016», у роботі якого взяв участь доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування, голова ВГО «Асоціації сприяння самоорганізації населення» Крупник А.С.
   Українська Лабораторія у Брюсселі 2016 є унікальним продуктом, розробленим Офісом зв'язку українських аналітичних центрів у Брюсселі. Українська Лабораторія організувала форум для обговорення дослідницьких пріоритетів, а також надала можливість аналітичним центрам знаходити потенційних партнерів та донорів. Разом з участю у сесіях аналітичні центри, посадовці, донори та фонди мали можливість працювати разом у тематичних Робочих Групах для детального обговорення дослідницьких проектів та проектів, спрямованих на розробку політик, які вони зможуть запустити в найближчому майбутньому.
   Серед учасників Ярмарку були присутні представники таких організацій: ALDA - Європейська асоціація місцевої демократії (м. Брюссель, Бельгія), Брейгель (м. Брюссель, Бельгія), Фонд Карнегі (м. Брюссель, Бельгія), Центр соціально-економічних досліджень (м. Варшава, Польща), Центр міжнародних досліджень (Одеський національний університет Мечникова, м. Одеса Україна), Центр з питань політики і правової реформи (м. Київ, Україна), Chatham House, (м. Лондон, Великобританія), Європа без бар'єрів (м. Київ, Україна) та ін.
   «Українська Лабораторія у Брюсселі 2016» зорієнтувала учасників до пошуку нових ідей, партнерів, організації нових досліджень і проектів, спрямованих на розробку політик, а також надаватиме їм знаходити можливості фінансування своєї роботи.
Фотогалерея додається.