Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   
Святкування Міжнародного жіночого дня


    В актовій залі інституту відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня, саме так чоловіча половина закладу привітала найкращих жінок у світі з прекрасним святом весни та краси!
    Протягом дня на екрані телевізора транслювалось відео-поздоровлення від слухачів факультету державного управління та слайд шоу з найяскравішими моментами в житті інституту
    Святковий настрій жінкам створювали сюрприз-передбачення та різнокольорові повітряні кульки, які при вході в актову залу отримали усі бажаючі.
    З найщирішими поздоровленнями до жінок інституту звернувся директор Микола Михайлович Іжа. Він висловив впевненість, що саме завдяки їх роботі, закладом досягнуто значних результатів у різних сферах діяльності, та від чоловіків інституту висловив вдячність за красу та натхнення, яку жінки інституту дарують кожного дня.
    Голова профспілкового комітету Володимир Архипович Яценко долучився до щирих побажань, які вже прозвучали в залі, та привітав жінок віршем.
    Концертна програма була різноманітною: чарівливий вальс у виконанні «Студії ФМ»; неймовірно ліричні пісні у виконанні Володимира Цуркана, Тетяни Лівчук та дуету Тетяни Кондратюк і Дар’ї Бойко.
    Родзинкою заходи стали два концертні номери:
    - «1 день з життя студентки» головними героями якого стали Ольга Бондарська та Сергій Ігорович Майданюк,
    - «364 дні звичайної жінки» від факультету державного управління під керівництвом Катерини Марченко в головні ролі – Євгенія Паламарчук.
    Окремо хочеться висловити подяку ведучим заходу Олексію Малишенку, Віктору Тусику та Владиславу Пилипенку за чудову атмосферу, яка панувала протягом усього заходу.
    Усім присутнім дістався неймовірний заряд гарного настрою від видовищного дійства. І саме головне – дружба слухачів, студентів, викладачів та співробітників інституту, яка формується у неформальному спілкуванні під час підготовки та проведення таких свят!



Фотогалерея додається.