Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В рамках вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в інститутіпроведено низку заходів, щоб віддати належну шану мужнім учасникам Революції гідності, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави.
   Протягом дня на екрані інституту транслювався відеоролик, відображаючий події, які відбувались на Майдані, фото загиблих героїв, та їх внесок у здійснення Революції гідності. Також інститут вшанував пам'ять свого випускника Євгена Герасевича, який приймав участь у Антитерористичній операції на Сході України тазагинув у боях під Дебальцево. Найближчим часом, в знак вшанування пам’яті випускника інституту, відважної людини та захисника України–Євгена Герасевича, буде встановлено меморіальну дошку біля деканату факультета державного управління.
   Актив студентського самоврядування підготував тематичну інформацію та аудіоряд. Записані аудіоматеріали транслювались на внутрішньому радіо інституту.
   В читальній залі інституту з 15 по 29 лютого триває тематична виставка, яку можна відвідати і віддати свою шану учасникам Революції гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні.