Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   З 05 лютого 2016 року розпочалась державна атестація слухачів 3 курсу заочної, вечірньої, заочно-дистанційної та 2 курсу денної форм навчання спеціальності «Державне управління».
   Державну атестацію проводять шість державних екзаменаційних комісій за спеціалізаціями «Організація правової роботи в органах публічної влади», «Регіональне управління», «Місцеве самоврядування», «Інформатизація державного управління», «Державне регулювання економіки та підприємництва», «Соціальна і гуманітарна політика», «Управління охороною здоров’я», «Європейська інтеграція в умовах глобального врядування», які перевіряють науково-теоретичну та практичну підготовку 277 випускників, з них 177 слухачів заочної, 45 денної, 29 вечірньої та 26 заочно-дистанційної форм навчання. Головами державних екзаменаційних комісій у 2016 році є:
   Шрамков О.В. - начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Одеській області,
   Буркинський Б.В. - академік НАН України, д.е.н., професор, директор Інституту проблем ринку та економіко-екологічних досліджень Національної академії наук України,
   Грузин В.В. - керівник апарату Одеської обласної державної адміністрації,
   Слаута В.П. - начальник Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області,
   Абрамова Є.Г. - директор Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради,
   Ржепішевський К.І. - к.т.н., керівник Представництва Міністерства закордонних справ України в Одесі,
   05 лютого 2016 року директор інституту Іжа М.М. провів збори з членами державних екзаменаційних комісій, ознайомив з графіком проведення державних іспитів та захисту магістерських робіт, звернув увагу, що в обов’язки ДЕК входять: перевірка і оцінка науково-теоретичної та практичної підготовки слухачів, з метою встановлення відповідності їх освітнього та кваліфікаційного рівнів до вимог стандарту освіти; вирішення питань про присвоєння випускникам відповідної кваліфікації та видачу диплома.
   Шановні випускники! Прийміть найщиріші вітання з початком державної атестації! Бажаємо успішної здачі державного іспиту і захисту магістерських робіт, гідних результатів та впевненості у власних силах!



Фотогалерея додається.