Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   02 лютого 2016 року директор інституту Іжа М.М. зустрівся зі слухачами 3 курсу заочної, вечірньої, заочно-дистанційної та 2 курсу денної форм навчання факультету державного управління з питань проведення державної атестації та випуску магістрів державного управління в 2016 році. У зустрічі брали участь перший заступник директора Попов М.П., заступник декана факультету державного управління Куспляк І.С., начальник відділу з навчальної роботи Фурман С.К., головний спеціаліст відділу з навчальної роботи Діденко Т.К.
   Директор інституту Іжа М.М. привітав присутніх та зробив акцент на важливості підготовки та проведенні державної атестації, на якій перевіряється науково-теоретична та практична підготовка слухачів. Микола Михайлович побажав слухачам успішно скласти державний екзамен та захистити магістерську роботу.
   У ході проведення зустрічі було висвітлено першим заступником директора Поповим М.П. особливості проведення державної атестації в 2016 році, заступником декана факультету державного управління Куспляком І.С. організаційні питання проведення державної атестації та випуску магістрів, начальником відділу з навчальної роботи Фурман С.К. питання щодо порядку підготовки та проведення державного іспиту та захисту магістерських робіт, головним спеціалістом навчального відділу Діденко Т.К. порядок та вимоги проведення нормоконтролю магістерських робіт.



Фотогалерея додається.