Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   5 січня 2016 р. доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування Крупник А.С., голова ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» взяв участь у Робочій нараді з керівництвом Головного територіального управління юстиції в Одеській області та керівниками відповідних міських служб міст Одеського регіону (Ізмаїл, Іллічівськ та Южний).
   На нараді було представлено підсумки моніторингу якості адмінпослуг, які надають органи реєстрації Мінюсту, а також рекомендації щодо покращення стану справ у цій сфері. Опитування проведене в рамках проекту «Громадський моніторинг адміністративних послуг Мінюсту України як дієвий механізм впливу на їх якість», що реалізується на виконання Проекту «Справедливе правосуддя» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.». Головним виконавцем проекту в Одеській області є ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення».
   Моніторинг проводився у відділах державної реєстрації актів цивільного стану, речових прав на нерухоме майно, реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців та легалізації громадських формувань і ЗМІ.
   Крупник А.С., Голова ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення», координатор проекту по Одеські області, виступаючи на нараді, підкреслив зацікавлене ставлення керівництва Головного теруправління юстиції і більшості реєстраційних служб області до цього громадського моніторингу. У рекомендаціях, підготовлених громадськими експертами, міститься цілий комплекс завдань органам юстиції усіх рівнів та службам надання адміністративних послуг.
Фотогалерея додається.