Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


10 вересня 10 вересня 2014 року в рамках програми адаптації першого курсу напряму "Менеджмент" було організовано посвячення в першокурсники.
Традиційно захід був організований, як змагання для першокурсників під назвою "Перша миля -2014" у форматі "гри-квесту". Організаторами заходу як завжди виступили студенти 2 курсу факультету менеджменту на чолі з доцентом кафедри інформаційних технологій та систем управління Оленою Анатоліївною Бекетовою. В заході прийняв активну участь декан факультету менеджменту Воронов О.І. Темою 5 ювілейного "квесту" стала "Подорож по найвідомішим брендам світу", протягом якої першокурсники відвідували - "станції-локації" вздовж моря в районі пляжу Аркадія.
В грі приймали участь 5 команд. Отримавши конверти із завданнями команди проходили відповідні "станції", де учасники команд відповідали на контрольні питання та виконували практичні завдання і тільки після цього отримували конверт із подальшим маршрутом. Загальний час "подорожі" становив близько 2 годин.
Підсумки заходу підвели декан факультету менеджменту О.І. Воронов та доцент кафедри інформаційних технологій та систем управління О.А. Бекетова. Вони побажали першокурсникам успіхів, високих досягнень у подальшому навчанні, завжди гарного настрою та міцного здоров'я. Кожна з команд першокурсників, у свою чергу, привітала інших учасників та презентувала створені власноруч газети. Біля деканату факультету менеджменту газет була організована виставка газет. По завершенню заходу декан факультету менеджменту Воронов О.І. та доцент кафедри інформаційних технологій та систем управління Бекетова О.А. вручили торт команді, яка перемогла в квесті.
Матеріально-технічне забезпечення та фотографування свята було добре організовано та проведено доцентом кафедри інформаційних технологій та систем управління Бекетовою О.А., студентами 5 курсу спеціальності "Менеджмент організацій і адміністрування" Кудренко С., 4 курсу напряму "Менеджмент" Шатайло Н., 2 курсу напряму "Менеджмент" Гавриленко О., 3 курсу напряму "Менеджмент" Бебіавою Г.



Фотогалерея додається.