Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



У цьому семінарі, що проводився в межах Ініціативи з розвитку аналітичних центрів України на базі Міжнародного фонду "Відродження", взяв участь доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування Андрій Крупник, який очолює всеукраїнський громадський аналітичний центр - Асоціацію сприяння самоорганізації населення.
Вдале поєднання теорії з практичними завданнями, які виконували учасники тренінгу, дозволили їм успішно опанувати такі теми, як цінності та цілі в державній політиці; засоби використання інформації, фінансових ресурсів, владних повноважень; прогнозування та проектування політики; очікувані результати та ризики; генерування альтернатив та обрання оптимального варіанту; розробка "Білої книги політики" як основного продукти аналізу.
Шведські тренери Андерс Петтерссон і Марія Йохансон цікаво і завзято провели семінари: "Менеджмент, орієнтований на результат" і "Основи належного урядування в недержавній організації".
Подібні заходи дозволяють краще "заточити" за європейськими стандартами сучасні інструменти політики для успішного здійснення в нашій країні вкрай необхідних суспільних перетворень.



Фотогалерея додається.