Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   23 травня 2014 року в рамках відзначення Дня науки відбулося засідання Науково-експертної ради Одеського регіонального інституту державного управління Національній академії державного управління при Президентові України.
   Після вступного слова Голови Науково-експертної ради Попова С.А., директор Інституту Іжа М.М., вручив Почесні грамоти голови Одеської обласної ради та Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації з нагоди Дня науки працівникам Інституту: Бойко Т.П., провідному спеціалісту відділу координації наукових досліджень та інформаційно-аналітичної роботи, Гільміярову О.Х., головному спеціалісту редакційно-видавничого відділу, Ковінчук О.Л., аспіранту ІІ року навчання з відривом від виробництва кафедри державного управління і місцевого самоврядування, Ровинській К.І., доценту кафедри права і законотворчого, а також привітав Крупника А.С., доцента кафедри державного управління і самоврядування, з нагоди 61-річчя.
   В ході роботі засідання Науково-експертної ради було заслухано інформацію Приходченко Л.Л., завідувача кафедри державного управління і місцевого самоврядування про результати проведення та затвердження рекомендацій V Міжнародної Інтернет-конференції для аспірантів і докторантів з державного управління "Державне управління в Україні: проблеми державотворення, виклики та перспективи". Також Крупник А.С., доцент кафедри державного управління і самоврядування, презентував матеріали щодо реалізації Стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, під час обговорення якої членами та присутніми було висловлено низку конструктивних пропозицій щодо участі науковців Інституту у її реалізації.
   Зацікавлення та жваву дискусію викликала доповідь Ровинської К.І., доцента кафедри права і законодавчого процесу, докторанта ІІІ року навчання, про результати дисертаційного дослідження на тему: "Методологічні засади запровадження принципів корпоративного управління в системі місцевого самоврядування". Зауваження та пропозиції, висловлені членами НЕР доповідачем були взяті до відома.
   Наприкінці засідання Голова НЕР Попов С.А. ознайомив присутніх з результатами відзначення Дня науки в Інституті: було проведено 14 комунікативних заходів (із 12 - запланованих) і висловив сподівання, що і в майбутньому відбуватиметься активна наукова робота в Інституті.



Фотогалерея додається.