Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   16 травня 2014 року в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України відбувся науково-практичний семінар "Інформаційне суспільство та сталий розвиток", який було організовано та проведено кафедрою інформаційних технологій та систем управління спільно з комунальним підприємством "Обласний інформаційно-аналітичний центр". Захід було присвячено Всесвітньому дню телекомунікацій та інформаційного суспільства та Дню науки.
   В роботі науково-практичного семінару взяло участь понад 40 учасників: представники ОРІДУ НАДУ при Президентові України, науковці та викладачі інших вищих навчальних закладів, публічні службовці Південного регіону України.
   В рамках науково-практичного семінару була проведена відеоконференція з державними службовцями Херсонської обласної державної адміністрації.
   На семінарі було обговорено наступне коло питань: інформаційне суспільство і освіта; інформаційне суспільство і наука; інформаційне суспільство і комунікації та електронне управління на регіональному та місцевому рівні.
   По результатах роботи науково-практичного семінару буде видано тези докладів та повідомлень учасників окремим збірником.



Фотогалерея додається.