Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   11 квітня 2014 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України відбувся телеміст, який було організовано для учасників шкіл з м. Баку (Азербайджан) і м. Одеса (Україна) з нагоди святкування 70-річчя визволення Одеси від німецько-фашистських загарбників.
   На заході були присутні почесні гості, серед яких: директор Департаменту міжнародних зв'язків Одеської міської ради С.Ю.Боєва, Голова Спілки Азербайджанської молоді в Україні Анар Таіров, представники Посольства Азербайджанської Республіки в Україні, компанії Sogar Energy Ukraine, Представництва МЗС України в Одесі, засобів масової інформації. Захід відбувався за участю шкіл Баку (№47) та Одеси (№35 та № 107).
   З привітальною промовою до учасників телемосту звернувся Надзвичайний і Повноважний Посол України в Азербайджанській Республіці О.П.Міщенко. В своєму виступі він зазначив важливість співпраці між Україною та Азербайджанською республікою, особливо в культурній та освітній сферах. Також до аудиторії звернувся заступник Голови Спілки Ветеранів в Азербайджанській Республіці, який привітав усіх присутніх з 70-річчям визволення Одеси від німецько-фашистських загарбників, побажав міцного здоров'я ветеранам та успіхів у навчанні одеським школярам.
   В рамках телемосту були представлені презентації та творчі виступи учнів шкіл, присвячені подіям Великої Вітчизняної Війни. Наприкінці заходу представники Спілки Азербайджанської молоді в Україні подякували організаторам за надану можливість проведення телемосту та відзначили важливість подібних заходів у формуванні міцної дружби між українським та азербайджанським народами.



Фотогалерея додається.