Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   
   
   
         Щодо підсумків роботи Школи педагогічної майстерності.

   Закінчила роботу Школа педагогічної майстерності. "Сучасні методики викладання та використання їх у навчальному процесі", заняття в якій тривали з 19 листопада 2013 р. по 23 січня 2014 р. Основною метою Школи було використання найсучасніших методик викладання та реагування на актуальні проблеми та недоліки в процесі педагогічної діяльності.
   Дванадцять викладачів ОРІДУ НАДУ при Президентові України прослухали повний курс та успішно захистили випускні роботи у вигляді презентацій. Особа увага приділялась використання методик case-study, тренінгу, ділової гри, проектного методу, дискусії у викладацькій діяльності. Також, викладачі були ознайомлені з Програмним забезпеченням Еlite Panaboard та ЕТ для використання інтерактивної дошки. При захисті індивідуальних проектів за основу обиралися теми практичних занять, які викладаються зазначеними викладачами для слухачів та студентів Інституту.
    Випускники продемонстрували високий рівень професіоналізму та володіння сучасними освітніми технологіями, творчо підійшли до створення індивідуальних проектів. Серед найкращих робіт, представлених до захисту треба відмітити роботи доцентів Куспляк І.С. на тему "Використання можливостей Word для роботи з офіційними документами" (в рамках курсу "Інформаційні технології та системи в державному управлінні) , Євстюніна Ю.В. - "Застосування комплексного підходу до використання інтерактивних методів навчання в процесі викладання дисципліни "Основи публічної майстерності державного службовця", Кадук Н.І. - "Методичні рекомендації до проведення практичного заняття з використанням інтерактивних методів навчання на тему "Особливості реалізації політики європейської інтеграції України" для слухачів факультету державне управління. Цікавий проект був представлен молодим викладачем Ляшенко О.О. на тему "Використанням інструмету мозкового штурму та кейс-методу при проведенні практичного заняття з теми: "Трудові спори і порядок їх вирішення". До складу комісії, яка оцінювала індивідуальні проекти викладачів входили перший заступник директора Ахламов А.Г., начальник управління інформаційно-телекомунікаційних технологій, завідувач кафедри інформаційних технологій та систем управління Пігарєв Ю.Б., професор кафедри філософських та соціально-політичних наук Овчаренко С.В., заступник начальника відділу з навчальної роботи Попкова А.В. Вручення сертифікатів про закінчення Школи відбудеться за участю директора Інституту найближчим часом. Наступний набір слухачів до Школи педагогічної майстерності буде здійснено у новому навчальному році. Запрошуються бажаючі взяти участь у навчанні.



Фотогалерея додається.