Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   14 січня 2014 року з нагоди святкування Нового року та Різдва Христового в актовій залі Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі - інститут) відбувся концерт, підготовлений вихованцями комунального позашкільного навчального закладу "Дитяча музична школа № 15 ім. Т.І. Боєвої м. Одеси" (далі - музична школа).
   Співпраця між закладами розпочалася майже три роки тому з організації виставок дитячих художніх робіт та ужитково-прикладного мистецтва, що проходили у стінах інституту. А згодом обидва заклади приєдналися до участі у творчому проекті "Арт-туризм".
   За цей короткий час вихованці музичної школи змогли підкорити серця слухачів, студентів і працівників інституту. Адже неповторні виставки наших юних друзів-художників віком від 4 до 14 років вражають своєю емоційністю і позитивом. Яскраві та щирі роботи, що сповнені добротою, радістю та надіями не залишили байдужим жодного відвідувача.
   Завдяки своїм багатогранним талантам молоді дарування взяли участь у виставках, що проводились в Верховній Раді України, благодійній організації Президентський фонд Леоніда Кучми "Україна" та стали відомими як на теренах всієї України так і на міжнародному рівні (Росiя, Бiлорусiя, Чеxiя та ін.).
   І ось у день святкування Старого Нового Року вихованці музичної підготували феєричну новорічну казку. У святковому заході взяли участь: керівництво, викладачі, слухачі, студенти та співробітники інституту.
   Концертна програма була насичена новорічними поздоровленнями, які чергувалися з добрими, веселими і запальними піснями, щедрівками, колядками та іншими надзвичайно яскравими творчими номерами. Учасники концерту та запрошені гості не залишилися байдужими до народних новорічних традицій. Тепла атмосфера та гарний святковий настрій панували цього дня в актовій залі закладу.
   Наприкінці концерту директор інституту Микола Михайлович Іжа висловив слова щирої вдячності батькам та вчителям музичної школи за прекрасно вихованих талановитих дітей - майбутнє нашої держави.
   Микола Михайлович вручив директору музичної школи Ользі Ігорівні Рожко подяку за багаторічну співпрацю з інститутом, а маленьким артистам подарував багато солодощів.
   Від всього колективу інституту щиро дякуємо учням та педагогам музичної школи, бажаємо їм творчого натхнення та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!



Фотогалерея додається.