Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   13 грудня 2017 року на базі бібліотеки інституту пройшла літературна зустріч зі студентами та слухачами, посвячена повазі, любові до української мови та скарбів поетичного слова.
   Гостя заходу – директор Бібліотеки №1 імені Е. Багрицького Ірина Гіндіна обговорила з присутніми основні тренди в художній літературі, а також порушила актуальні питання з цієї тематики. Студенти не лише уважно слухали, а й самі брали активну участь в обговоренні, доповнюючи її розповідь останніми новинками сучасної літератури.
   До заходу приєднався директор інституту М. М. Іжа, який наголосив на важливості, особливо для молоді, читання, як класичної, так і сучасної літератури, оскільки це допомагає розширити кругозір, сформувати людину як цілісну особистість. Також пан Іжа зазначив, що наші випускники мають не лише орієнтуватися в управлінні публічною сферою та бізнесом, але й бути ерудованими та комунікативними, оскільки головним інструментом в роботі управлінця є спілкування та вміння відчувати людей . Продовженням зустрічі стала презентація трьох книг, автором яких є президент Національної академії державного управління при Президентові України – В. С. Куйбіда.
   Організатори заходу – заступник начальника відділу комунікацій Т. О. Фольгіна та в.о. завідувача бібліотекою О. В. Кудрявцева – створили неформальну атмосферу, де кожен зміг поділитися своїми думками за філіжанкою кави, тому зустріч видалася дуже пізнавальною та цікавою для всіх присутніх, оскільки саме такі творчі вечори створюють платформу для зустрічей прогресивної та сучасної молоді.
Фотогалерея додається.