Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   13 і 14 грудня 2017 року представники Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України провели заходи з питань профорієнтації школярів та професійного навчання публічних службовців у Казанківському та Березнегуватському районах Миколаївської області.
   Перший заступник директора інституту М.П. Попов зустрівся з головами райдержадміністрацій О.А. Жоровою і В.М. Дмитрівим та головами районних рад В.В. Коніщуком і Р.О. Богуш. Для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування районів була запропонована презентація сучасної системи публічного управління на регіональному та місцевому рівнях і шляхи її реформування. Зацікавленим посадовцям була надана інформація про можливості навчання та підвищення кваліфікації в інституті та окреслені деякі конкурентні переваги нашого закладу.
   Завідувач кафедри української та іноземних мов Н.М. Колісніченко і доцент кафедри менеджменту організацій М.О. Міхляєв зустрілися з учнями випускних класів Казанківського та Березнегуватського районів. Для школярів була зроблена презентація бакалаврських програм з менеджменту та публічного управління і адміністрування.
Фотогалерея додається.