Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   08 грудня 2017 року в найбільшому вищому навчальному закладі Румунії – Університеті Александру Іоан Куза (м. Ясси) відбулася конференція «Міжнародний розвиток та демократизація», що проводилася факультетом філософії та соціально-політичних наук. Участь у конференції взяли слухачі І курсу факультету публічного управління та адміністрування Прищак Альона та Фронтовська Маріанна.
   Конференція об'єднала близько 60 університетських професорів, аспірантів, студентів та експертів з Румунії, Молдови, Італії, України, Туреччини та Азербайджану.
   Програмою наукового форуму було передбачено доповіді щодо нелегальної міграції, енергетичної безпеки, сепаратизму, боротьби з тероризмом, побудови громадянського суспільства, а також інших актуальних проблем. Представники інституту взяли участь у роботі панельних дискусій та виступили з презентаціями на теми: «Borders, crises and secessionism tendencies in European Union» (Фронтовська М.) та «Refugees, migration and associated phenomena in the EU» (Прищак А.).
   Однією з заявлених організаторами цілей конференції було створення інтернаціональної дослідницької мережі та розвиток академічних контактів. Отже, слухачі запросили інших учасників відвідати ОРІДУ НАДУ при Президентові України в наступному 2018 році та висловили сподівання на подальшу взаємовигідну співпрацю. Участь у конференції було засвідчено сертифікатами.
Фотогалерея додається.