Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




    26 листопада 2015 року заступник директора інституту з наукової роботи С.А. Попов, доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування С.Г. Давтян, доцент кафедри європейської інтеграції В.В. Комаровський та завідувач сектору міжнародних зв’язків А.П. Маєв на запрошення Генерального консула Румунії в Одесі взяли участь в урочистому прийомі з нагоди Національного Дня Румунії.
    Учасниками заходу були: співробітники органів влади та місцевого самоврядування, представники вищих навчальних закладів, керівники дипломатичних місій, духовні особи та журналісти.
    Відкрив урочистий прийом Генеральний консул Румунії в Одесі Еміл Рапча. У своїй промові дипломат відзначив важливість розвитку співпраці у різних галузях між Румунією та Україною та висловив сподівання на подальше зміцнення дружніх добросусідських відносин між двома народами.
    Також з вітальними промовами з нагоди Національного Дня Румунії виступили: заступник голови Одеської обласної ради Ю.Д. Дімчогло, представник МЗС України в Одесі К.І. Ржепішевський, директор Департаменту міжнародних зв’язків Одеської міської ради С.Ю. Боєва.
    С.А. Попов від імені керівництва інституту привітав Генерального консула з нагоди Національного свята Румунії та висловив сподівання на подальший розвиток співпраці.
Фотогалерея додається.