Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



Представник інституту відвідав урочистий прийом з нагоди 92-ої річниці заснування Турецької Республіки.
29 жовтня 2015 року завідувач сектору міжнародних зв’язків ОРІДУ НАДУ при Президентові України А.П. Маєв на запрошення Генерального консула Туреччини в Одесі взяв участь в урочистому прийомі з нагоди 92-ої річниці заснування Турецької Республіки.
На прийом, що проходив у готелі «Брістоль» в м. Одеса, були запрошені представники органів державної влади та місцевого самоврядування, керівники та співробітники вищих навчальних закладів, іноземні дипломати, діячі культури та журналісти.
На початку заходу з промовою до присутніх звернувся Генеральний консул Туреччини в Одесі Уфук Тогрул, який зачитав вітання з днем Національного свята від Президента Турецької Республіки Реджепа Тайіпа Ердогана. Також дипломат підкреслив, що на посаді керівника Генерального консульства, на яку він був нещодавно призначений, буде продовжувати сприяти зміцненню стратегічного партнерства та двостороннього співробітництва у різних сферах між Туреччиною та Україною.
А.П. Маєв від імені директора інституту особисто привітав Генерального консула з нагоди Національного свята та запросив турецького дипломата відвідати навчальний заклад у зручний час.
Фотогалерея додається.