Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   17 травня в рамках святкування Всесвітнього дня телекомунікацій та інформаційного суспільства відбулася Інтернет-конференція кафедри інформаційних технологій та систем управління та студентів навчально-наукового інституту проблем інформаційного суспільства Одеської Національної академії зв’язку ім. О.С. Попова. Завідувач кафедри Ю. Б. Пігарєв привітав студентів з Всесвітнім днем телекомунікацій та інформаційного суспільства та розповів про тему 2017 року Всесвітнього союзу електрозв’язку “Великі дані як потужний імпульс”. Студенти спеціальності «Журналістика» виступили з доповідями, присвяченими: Українському досвіду розвитку реклами і зв’яків з громадськістю в інформаційному просторі; Історичній ролі використання радіо та музичних засобів для становлення реклами і PR; Історичній ролі телебачення для розвитку реклами і PR в інформаційному суспільстві.
   Експерти міжнародної швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля прозорості влади та участі громади» EGAP ОРІДУ НАДУ при Президентові України відзначили високий рівень підготовки та актуальність доповідей студентів.
   Доповідачі отримали досвід публічного виступу та захисту робіт, а інші учасники отримали цікаву інформацію за тематикою конференції.
   В роботі Інтернет-конференції взяв участь керівник Центру інноваційних технологій е-урядування академії Гапанович Я. В.

Фотогалерея додається.