Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Семінар «Державне управління в Польщі: завдання та обов’язки»


13-17 травня 2019 року аспіранти, слухачі та студенти інституту разом з деканом факультету публічного управління та адміністрування Ігорем Куспляком та доцентом кафедри публічного управління та регіоналістики Ганною Панченко взяли участь у семінарі «Державне управління в Польщі: завдання та обов’язки», який відбувся у Національній школі публічного адміністрування ім. Леха Качинського (KSAP, м. Варшава).
Програма семінару була підтримана експертами Департаменту цивільної служби та Урядового бюро моніторингу проекту в канцелярії Прем'єр-міністра та Східного департаменту Міністерства закордонних справ.
Протягом тижня представники інституту вивчали систему публічного управління і цивільної служби у Польщі та ознайомились з роллю KSAP у цій системі, дослідили систему управління людськими ресурсами (підбір, оцінка, професійний розвиток і навчання), практикою управління проектами та залучення інвестицій, взяли участь у тренінгах з соціальних та психологічних умов корупції, ролі лідера в управлінні та ін.
Крім того, представники ОРІДУ НАДУ при Президентові України відвідали Сейм Польщі де ознайомились з процесом законотворчості, структурою та діяльністю парламентських комітетів, відносин більшості та опозиції в парламенті Польщі.
Зазначений захід було здійснено за підтримки та фінансування програми Study Tours to Poland, яку впроваджує Фонд лідерів змін.

Фотогалерея