Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   У Всеукраїнській науково-практичній конференції «Реформування публічного управління: теорія, практика, міжнародний досвід», що пройшла на базі інституту 26 жовтня 2018 року, взяли участь співробітники іноземних партнерів навчального закладу.
   Традиційно серед гостей конференції були представники Академії публічного управління Республіки Молдова (м. Кишинів) директор Департаменту вищої магістерської освіти Іон Дульскій та завідувач кафедри політичних наук та міжнародних відносин Родіка Русу.
   Університет Александру Іоан Куза (м. Ясси, Румунія) вже другий рік поспіль представляли заступник декана факультету філософії та соціально-політичних наук Богдан Штефанакі та завідувач кафедри комунікації та зв’язків з громадськістю Георгє-Іліє Фарте.
   Вперше учасниками щорічної конференції інституту стали провідні науковці Німецького університету адміністративних наук м. Шпайєр професор Андреас Кнорр, професор Крістіан Кох, доктор Кай Массер, а також науковий співробітник Клаудія Хіпп.
   Іноземні гості зачитали привітання від імені керівництва своїх вишів та виступили з доповідями на пленарному засіданні, панельних дискусіях та секціях. Директор інституту Микола Іжа особисто подякував іноземним науковцям за участь у конференції та висловив сподівання на подальший розвиток двосторонньої співпраці.

Фотогалерея додається.