Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   11 квітня 2018 року на базі Одеського національного економічного університету (ОНЕУ) відбувся «День кар’єри» – масштабний інформаційний захід, організований за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.
   Учасниками заходу стали ректор ОНЕУ Михайло Зверяков, керівник Інформаційного центру ЄС при ОНЕУ Ірина Шостак, координатор проекту «День Кар’єри» Олександра Рязанцева, менеджер освітньої програми «Erasmus+» Катерина Жданова, а також молоді викладачі, науковці та студенти одеських вишів.
   Гості заходу отримали актуальну інформацію про різноманітні освітні програми, можливості навчання та працевлаштування за кордоном. Кожен охочий зміг поспілкуватися з працівниками провідних українських та європейських компаній, а також записатися на стажування або пройти співбесіду у цих компаніях.
   Від ОРІДУ НАДУ при Президентові України участь у заході взяли головний спеціаліст відділу комунікацій Андрій Маєв, студенти факультету менеджменту та бізнес-технологій Денис Тешку та Іван Стоянов, а також провідний фахівець відділу підвищення кваліфікації кадрів Валентина Диновська, яку організатори запросили як спікера. Представниця інституту поділилася своїми враженнями від участі у програмі Європейського Союзу «EU Study Days», яка щороку проводиться Представництвом ЄС в Україні та дозволяє студентам та випускникам українських вишів більше дізнатися про Європейський Союз.

Фотогалерея додається.