Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   25 березня 2018 року головний спеціаліст відділу комунікацій ОРІДУ НАДУ при Президентові України Андрій Маєв взяв участь в урочистому прийомі з нагоди Національного свята Греції. Організатором заходу, який проходив у готелі «Бристоль», виступило Генеральне консульство Греції в Одесі.
   У прийомі взяли учать Надзвичайний і Повноважний Посол Греції в Україні Георгіос Пукаміссас, Генеральний консул Греції в Одесі Деспіна Кукулопулу, Одеський міський голова Геннадій Труханов, Представник МЗС України в Одесі Костянтин Ржепішевський, співробітники органів публічної влади, іноземних дипломатичних місій, вищих навчальних закладів, духовенства та грецької діаспори, а також діячі культури та журналісти.
   Відкрила урочистий прийом Генеральний консул Греції в Одесі Деспіна Кукулопулу, яка у своїй промові підкреслила важливість створення незалежної грецької держави для усього грецького народу та відзначила давні тісні зв’язки між її країною та Одесою. Також з вітальними словами до аудиторії звернулися Надзвичайний і Повноважний Посол Греції в Україні Георгіос Пукаміссас та Одеський міський голова Геннадій Труханов.
   Андрій Маєв від імені керівництва інституту привітав Генерального консула Греції в Одесі з Національним святом та висловив сподівання на продовження двосторонньої співпраці.

Фотогалерея додається.