Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   12 березня 2018 року ОРІДУ НАДУ при Президентові України з робочим візитом відвідали Генеральний директор Інституту державного управління Туреччини та Близького Сходу (TODAIE, м. Анкара) Онур Ендер Аслан, директор Центру міжнародних зв’язків закладу Сутай Явуз, а також другий секретар Посольства України в Туреччині Євгенія Габер.
   Під час зустрічі з директором інституту Миколою Іжею почесні гості дізналися про історію та основні напрями діяльності навчального закладу, факультети та спеціальності, досягнення колективу, міжнародне співробітництво. Керівник інституту особливо підкреслив тісні професійні стосунки ОРІДУ НАДУ з Генеральним консульством Туреччини в Одесі та висловив подяку на адресу Посольства України в Туреччині, за активного сприяння якого відбувся візит.
   У свою чергу, Онур Ендер Аслан подякував за можливість відвідати інститут та розповів про свій навчальний заклад, який з 1952 року успішно здійснює підготовку управлінців для Туреччини та інших країн. Сторони обговорили можливості двосторонньої співпраці та досягли попередньої згоди щодо проведення спільних комунікативних заходів, обмінів викладачами, магістрантами та аспірантами, публікації статей у наукових виданнях. Досягнуті домовленості було закріплено шляхом підписання Меморандуму про взаєморозуміння.
   Відповідно до програми візиту Онур Ендер Аслан та Сутай Явуз познайомилися з матеріально-технічною базою інституту, оглянули музейну експозицію, навчальні аудиторії, актову залу, центр дистанційного навчання, поспілкувалися з першим заступником директора Миколою Поповим та викладачами кафедр регіональної політики та публічного адміністрування, а також гуманітарних та соціально-політичних наук.
    Після завершення візиту до ОРІДУ НАДУ члени турецької делегації відвідали Одеську міську раду, де зустрілися з першим заступником міського голови Анатолієм Орловським та директором департаменту міжнародних зв’язків Світланою Боєвою. На зустрічі було обговорено питання налагодження двосторонньої співпраці та участі посадових осіб місцевого самоврядування у навчальних програмах, що пропонуються TODAIE.
   Також під час перебування в Одесі гості інституту ознайомилися з історією міста, його визначними місцями, відвідали Одеський національний академічний театр Опери та балету.

Фотогалерея додається.