Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   02 листопада 2017 року відбулась зустріч слухачів магістерської підготовки за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» спеціалізації «Електронне управління» з викладачами кафедри електронного урядування та інформаційних систем.
   Зустріч була присвячена питанням щодо вибору напрямків магістерського дослідження та основних вимог до магістерських робіт.
   Ю. Б. Пігарєв, завідувач кафедри, окреслив основні напрямки магістерських досліджень виходячи з нормативно-правового забезпечення сфери електронного урядування, зокрема, Стратегії розвитку інформаційного суспільства, Зеленої та Білих книг з електронного урядування, Стратегії сталого розвитку «Україна-2020», Концепції розвитку електронного урядування в Україні, проекту Концепції розвитку електронної демократії в Україні, дорожніх карт розвитку відкритих даних та Національної інтероперабельності тощо. Крім того, була надана загальна характеристика дисциплінам спеціалізації «Електронне управління» та стислий огляд запропонованих напрямків магістерських досліджень.
   Окремо було розглянуто коло питань, щодо написання магістерської роботи, процедури підготовки до захисту магістерських робіт. Були надано Інтернет-ресурси з розглянутого коло питань та стислу характеристики.
   На конкретні запитання слухачів було надано розгорнути відповіді.
Фотогалерея додається.